Henri PFR dropt nieuw nummer

Henri Pfr Pictures Credits Guillaume Kayacan 02
Entertainment
Music
06-11-2020 14:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Vrijdag is iedere week weer een spannende dag voor muziekliefhebbers. Er gaat namelijk geen vrijdag voorbij waarop er geen nieuwe muziek wordt uitgebracht. Deze week is het de beurt aan Henri PFR. Hij lanceert vandaag zijn single ‘No One Knows’, inclusief een bijbehorende videoclip.

Voor het nummer is Henri PFR een samenwerking aangegaan met de Canadese Famba. In combinatie met de warme zang van Chiara Castelli is het liedje een verleidelijke song geworden met zwoele grooves en een smakelijk refrein. “‘No One Knows’ is een nummer dat iets meer dan een jaar geleden in Amsterdam werd geproduceerd”, vertelt Henri PFR. “Er was zo’n goed gevoel in de studio dat de kernmelodie van het nummer in slechts een paar uur klaar was. Het is iets meer electro dan wat ik normaal doe, maar ik ben enorm trots om deze kant van mijn wereld te delen.”

Ondanks de coronacrisis heeft Henri PFR het er maar druk mee. Terwijl hij bezig was met het lanceren van zijn single en muziekvideo, is hij ook in de weer bij ‘The Voice Belgique’. Daar neemt hij net als Loïc Nottet plaats op één van de rode coach-stoelen. Wie de twee aan het werk wil zien in de talentenjacht, zal geduld moeten hebben tot december. Tot die tijd kun je vast warmdraaien met deze nieuwe track van Henfri PFR.

(Foto: Guillaume Kayacan)