Henri PFR draait vanavond live vanop Atomium

3 Backstage Atomium Henri Pfr Credit Photo Alexis Vassiviere
Lifestyle
Things to do
21-07-2020 16:53
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Hoe kun je een nationale feestdag als die van vandaag beter vieren dan met muziek? Niet, en dus geeft Henri PFR vanavond een live dj-set weg voor iedereen die zin om heeft te dansen. De reden is uniek, de locatie misschien nog wel veel unieker. De muzikant draait vanop de top van het Atomium in Brussel!

De activiteit is lange tijd geheim gebleven, maar mag nu eindelijk naar buiten worden gebracht. Iemand die - net als ons - niet kan wachten, is Henri PFR himself: "Gezien de clubs nog steeds gesloten zijn en de festivals geannuleerd, is de electro muziek niet van de partij momenteel. Sinds de quarantaine heb ikzelf al een honderdtal shows moeten afzeggen die al op de planning stonden. Alhoewel ik van deze periode geprofiteerd heb om aan nieuwe nummers te werken en tijd door te brengen met mijn dierbaren, ben ik ontgoocheld dat ik mijn engagementen rondom de wereld niet heb kunnen naleven."

Het is de eerste keer dat een artiest live optreedt op de top van het Atomium. Er zijn camera's om het spektakel vast te leggen, er ligt 6.000 meter aan kabels en ja: er staat ons zelfs een vuurwerkshow te wachten. Want hé, als er iets bij deze feestdag hoort dan is het vuurwerk.

Bijzijn? Dat kan virtueel. Het evenement wordt om 19.00 uur uitgezonden via alle social media-kanalen van Henri PFR.