C04C74Ff 6593 4E55 8A69 96D6Ddcc7C0E
Lifestyle
Beauty

HEMA Beauty introduceert K-beauty collectie

26-11-2018 15:37
Geschreven door Karen Luiken
Comment

K-beauty wordt steeds populairder. De ene na de andere beautytrend waait over uit Zuid-Korea. En ook HEMA Beauty doet nu mee aan die trend. Het merk introduceert dieren-, klei-, peel off & beauty sleep maskers voor een frisse en dewy uitstraling.

Bij K-beauty draait alles om hydratatie. Als de huid er maar mooi en egaal uitziet, dan is het goed! Sheet masks zijn daar een perfect middel voor en laat dat nou net het product zijn dat HEMA Beauty lanceert.

Je hebt de keuze uit verschillende maskers:

​Panda, beer, kat en tijger masker

Ze zorgen niet alleen voor een geweldige huid, de maskertjes zijn ook nog eens very instagrammable.

​Multi-masking

Drie kleimaskers met verschillende kleuren en vaker dan één keer te gebruiken. Elk deel van het gezicht krijgt een andere behandeling.

​Color Clay Mask

Deze is er in drie verschillende soorten: detox kleimasker (verfrist en ontgift), matterend kleimasker (zuivert en matteert de huid) en verjongend kleimasker (voor een jonger uitziende huid)

​Peel off

Ook deze is verkrijgbaar in drie varianten: anti-dullness (helpt de huid herstellen en revitaliseren), anti-imperfectie (verbetert de huidtint, textuur en geeft glans) en hydra boots (voor een mooie en gehydrateerde huid).

​Peel off masker met houtskool

Dit is een peel off masker met zwart houtskoolpoeder, dat ontgiftend en reinigend werkt.

​Sheet masks

Hier gaat het om een masker met hyaluronzuur, voor een gehydrateerde huid en een mooiere teint. Afspoelen is niet nodig!

​Beauty sleep masker

De naam zegt het al: dit masker moet je opdoen tijdens je slaap. Het herstelt de huid en helpt dode huidcellen verwijderen voor een natuurlijk stralende en zachte huid.

#nofilter

Deze bruist op je gezicht! Het masker met bamboo charcoal en groene thee extract begint direct te schuimen. Het zorgt voor een schone, frisse en kalme huid.