Helaas: deze zomer geen Camila Cabello in Sportpaleis

2019 Camila Cabello Selfie
Entertainment
Celebs
25-03-2020 08:37
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Iedereen die een kaartje had gekocht voor het optreden van Camila Cabello in het Sportpaleis op 14 juni, moeten we helaas teleurstellen. Het optreden gaat helaas niet door vanwege de gevolgen van het coronavirus. Hetzelfde geldt voor al haar andere geplande optredens van haar wereldtournee. Dat laat ze weten via Instagram.

Hoewel de optredens pas in de zomer op de agenda stonden, heeft Camila toch besloten ze af te gelasten. Voornamelijk vanwege de voorbereidingen die ze nu niet kan treffen. “We nemen extreme voorzorgsmaatregelen om onszelf, ons team, onze dansers, onze band, onze crew en jullie te beschermen. Mijn hart is gebroken, maar ik moet helaas mededelen dat onze tour wordt uitgesteld. We kunnen niet beginnen met de repetities zonder ons team risico te laten lopen. Dit voelt als de meest verantwoordelijke keuze.”

Over nieuwe data kan Camila helaas nog niks zeggen. “We doen ons best om alles zo snel mogelijk te verzetten. Jullie krijgen meer informatie in de nabije toekomst. Het spijt me zo erg. Het maakt me verdrietig jullie te moeten teleurstellen.”

Dit bericht bekijken op Instagram

‪‬

Een bericht gedeeld door camila (@camila_cabello) op