De Strafste School 2019
News
School

Heilig Hartinstituut Heverlee en Kessel-Lo uitgeroepen tot Strafste School 2019!

07-05-2019 13:51
Geschreven door Nico De Greef
Comment

MNM, de jongerenzender van de VRT, heeft opnieuw haar winnaar van De Strafste School bekendgemaakt. Uit meer dan 1000 middelbare scholen doorheen heel Vlaanderen en Brussel kregen 15 finalisten in de afgelopen weken bezoek van de MNM-sterrenjury om te tonen waarom zij de titel van De Strafste School 2019 verdienen. Uiteraard kan er maar 1 school winnen en werd de titel dit jaar uitgereikt aan een school die een diepe indruk naliet op de wedstrijdjury: het Heilig Hartinstituut van Heverlee en Kessel-Lo.

“In het Heilig Hartinstituut is dwars over alle studierichtingen heen op een ontroerend mooie manier samengewerkt. Zo’n enorme school in beweging krijgen, dat is niet iedereen gegeven. En dat met humor, met kleur, met trots, zonder een euro uit te geven”, aldus MNM-dj en jurylid Tom De Cock.

De kersverse Strafste School kreeg vanochtend de award uit handen van Vlaams Minister van Onderwijs Hilde Crevits en krijgt op een later tijdstip een groot radiofeest met optredens van onder meer Gers Pardoel en Laura Tesoro. Proficiat!

(Foto: mnm.be)