Heet jij Karen? Gratis pizza voor jou!

2020 Pizza
News
Bizarre
29-07-2020 11:08
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Heet jij Karen, ben je een ontzettend leuk mens en hou je van pizza? Dan is Australië op dit moment jouw place to be. Daar deelt Domino’s deze week gratis pizza uit aan ‘aardige’ personen die bij hun geboorte de naam Karen mee hebben gekregen.

De actie geldt volgens Daily Mail tot en met vrijdag en zal honderd verschillende Karens een gratis pizza bezorgen. Op voorwaarde dat de dames zichzelf identificeren en in minder dan 250 woorden kunnen uitleggen waarom ze aardig zijn.

Domino’s is de actie gestart om alle Karens in deze wereld een steuntje in de rug te bieden. Hun naam is momenteel een wereldwijde hype en wordt voornamelijk gebruikt als scheldwoord van een irritante, geprivilegieerde witte vrouw met een kort, pittig kapsel. Ze is gescheiden, moeder van een stel kinderen en haar wil is wet. Je hoeft geen Karen te heten om een Karen te kunnen zijn.

Domino’s heeft het te doen met de mensen die deze naam dragen. “De naam is een synoniem geworden voor iemand die egoïstisch is en graag klaagt”, aldus Domino’s Allan Collin. “Wat ooit een luchtige meme was, is een belediging geworden voor iedereen die Karen heet.”