Heerlijk slapen in een penisdeken: wie o wie?

Schermafbeelding 2021 06 11 Om 10 33 11
News
Bizarre
11-06-2021 10:44
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Voel jij je altijd eenzaam en alleen als je in bed ligt? Mis jij de gezelligheid van een heerlijke vent naast je? Of belangrijker nog: zijn intieme delen die je warm kunnen houden? Treur niet langer. We hebben een deken gevonden dat al je problemen uit de weg helpt. Een penisdeken.

Eigenlijk zijn het twee producten ineen. Aan de ene kant heb je een deken dat beter is dan iedere slaapzak. Aan de andere kant heb je een hoodie die zelfs je hoofd warm houdt. De onderkant van het exemplaar is verrijkt met twee strandballen, die je zelf op kunt blazen en bij irritatie zelfs kunt verwijderen. Het deken heeft een lengte van 70 inch en is dus geschikt voor iedereen die niet langer is dan 1,78 meter.

Voor een bedrag van 103 euro is dit product binnenkort van jou. Op Etsy zijn de recensies lovend. “Dit is geweldig. Mijn man haat het en dat maakt het nog beter. Geweldige kwaliteit, perfect gemaakt”, zo klinkt het bij een fan. “We hebben veel gelachen om dit deken. En dat is nodig in deze tijd. Het is een win-win situatie. Warm blijven en tegelijkertijd anderen aan het lachen maken. Het is geweldig!”, zegt een ander.