2016 Heavy Shit11
Heavy Sh!t

“Ik ben verliefd op een jongen die in de voetbalploeg zit van een jongen die mij haat!”

27-04-2016 12:43
Geschreven door Simon Smetryns
Comment

Elke week posten we een antwoord op een prangende vraag of raad bij een groot dilemma of een zwaar probleem. Je kan deze vragen en problemen hier anoniem naar ons sturen. Jolien (22) is laatstejaars student psychologie en beantwoordt jouw vragen.

“Ik heb een probleem. Ik ben verliefd op een jongen die in de voetbalploeg zit van een jongen die mij haat! En als ik tegen die jongen praat zegt hij dat tegen die gast en die gast vertelt dat tegen heel de klas.”

Jolien: “Dat is natuurlijk helemaal niet leuk voor jou. Het is belangrijk om hierover te praten met de jongen waarop je verliefd bent. Het is niet leuk voor jou dat dit zomaar tegen de hele klas wordt verteld en dat moet de jongen waarop je verliefd bent weten. Probeer duidelijk te maken aan hem dat je graag zou hebben dat hij stopt met dit door te vertellen aan de andere jongen die jou haat. En waarom denk je juist dat die andere jongen jou haat? Misschien is het een goed idee om ook eens met hem te praten. Wie weet zijn dit allemaal maar gewoon misverstanden en haat die jongen jou helemaal niet.”