Hawkeye eindelijk speelbaar in Marvel's Avengers

Hawkeye Operation Imperfect
Technology
Games
20-03-2021 14:37
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar kunnen vanaf nu eindelijk ook aan de slag met superheld Hawkeye in de videogame Marvel's Avengers. Toen de game vorig jaar werd uitgebracht, konden spelers meteen kiezen uit de superhelden Thor, Iron Man, Hulk, Black Widow en Ms. Marvel (aka. Kamala Khan) om mee te spelen. De enige Avengers-held die ontbrak was de populaire boogschutter Hawkeye. Na een half jaar wachten kunnen spelers voortaan ook met Clint Barton in de game spelen.

De Hawkeye-uitbreiding brengt niet alleen een nieuwe superheld naar de game maar voegt ook een nieuwe verhaalmissie toe genaamd Operation Hawkeye: Future Imperfect. In deze missie, dat als vervolg dient op Taking AIM (de DLC over Hawkeye's leerlinge Kate Bischop) moeten spelers op zoek gaan naar Nick Fury, de leider van SHIELD, in de hoop dat hij kan helpen om AIM te stoppen. In zijn zoektocht naar Fury raakt Clint echter verwikkeld in een tijdreis-experiment. Hij wordt getransporteerd naar een apocalyptische toekomstversie van de Aarde waarin de planeet compleet is verwoest en wordt geregeerd door een gestoorde superschurk genaamd Maestro die verdacht veel weg lijkt te hebben van de Hulk.

Net als alle superhelden in de game komt Hawkeye met zijn eigen set unieke skills en vaardigheden. Zo kunnen spelers maar liefst 10 verschillende soorten pijlen afvuren op vijanden, waaronder explosieve pijlen en pijlen die vijanden duizelig kunnen maken. Hawkeye beschikt daarnaast ook over een zwaard waarmee hij robots doormidden kan hakken.

Hawkeye is nu beschikbaar als speelbare held in Marvel's Avengers. De game is verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en PC.