'Harry Styles is reden van relatiebreuk Olivia Wilde'

2019 Harry Styles
Entertainment
Celebs
11-01-2021 17:52
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het nieuws dat Harry Styles aan het daten is met Olivia Wilde heeft voor veel commotie gezorgd. Veel mensen zijn blij voor de zanger, maar er is één persoon die absoluut niet gelukkig is met de nieuwe romance: Olivia’s ex-verloofde Jason Sudeikis.

Olivia en Jason zijn zeven jaar samen geweest. Ze hebben twee jonge kinderen en kochten onlangs nog een huis in het Verenigd Koninkrijk. De toekomst zag er rooskleurig uit. Maar toen kwam Harry. Volgens bronnen is hij de belangrijkste reden voor de breuk tussen het voormalige koppel.

“Olivia en Jason hadden problemen, net als elk ander stel, maar Jason houdt van Olivia. Hij is dol op haar. En dat maakt dit zo triest”, zegt een insider volgens Page Six. “Mensen zeggen dat Harry en Olivia pas een paar weken aan het daten zijn, maar dat klopt niet. Jason kwam erachter en is toen in gesprek gegaan. Olivia heeft vervolgens om een scheiding aangevraagd. Daarna is het nieuws openbaar gemaakt.”

Begin dit jaar werd Olivia samen met Harry op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl ze aanwezig waren op een bruiloft in Californië. Op beelden is te zien hoe ze elkaars hand vasthouden. De vonk is mogelijk ontstaan op de set van ‘Don’t Worry Darling’, waar Harry een van de hoofdrollen in speelt en Olivia verantwoordelijk is voor de regie.