'Harry Potter'-ster Rupert Grint verbreekt Instagram-record

Rupert Grint
Entertainment
Celebs
19-11-2020 06:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Hoe krijg je 1 miljoen volgers op Instagram? Een normaal mens moet daar een leven lang voor sparen óf geeft er veel geld aan uit. Rupert Grint doet het binnen een paar uur tijd. De ‘Harry Potter’-acteur heeft er zelfs een record in verbroken. Nooit eerder verzamelde een ster zo snel 1 miljoen volgers op Instagram.

Negen dagen geleden begon Rupert zijn Instagram-account. Hij deelde een foto van zijn kersverse dochter en schreef daar de volgende tekst bij: “Hey Instagram… Ik ben tien jaar te laat, maar hier ben ik dan. Grint op the Gram! Ik ben hier om jullie Wednesday G. Grint voor te stellen. Blijf veilig!”

Vier uur en één minuut later telde het account van de ‘Harry Potter’-ster al 1 miljoen volgers. En dat is snel, heel snel. Sterker nog: volgens Guiness World Records is het snel genoeg voor een record. Voorheen stond de titel op naam van David Attenborough, die er in september 43 minuten langer over deed om 1 miljoen volgers te verzamelen. Dáárvoor was het Jennifer Aniston die verantwoordelijk was voor de titel; zij had binnen 5 uur en 16 minuten 1 miljoen volgers op de teller staan.