'Harry Potter'-ster Rupert Grint begrijpt niets van Insta-record

Rupert Grint
Entertainment
Celebs
17-01-2021 07:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Rupert Grint heeft een bijzonder record op zijn naam staan. Nooit eerder verzamelde iemand zo snel een miljoen volgers op Instagram als de ‘Harry Potter’-ster. Die enorme aanhang vergaarde hij binnen een tijdsbestek van vier uur en één minuut. Ongelooflijk, noemt de acteur het in een gesprek met Entertainment Online.

Het Instagram-avontuur van Rupert startte op 10 november met een foto van zijn dochtertje. “Hey Instagram, ik ben tien jaar te laat maar daar ben ik dan. Grint on the Gram! Ik ben hier om jullie kennis te laten maken met Wednesday G. Grint. Blijf veilig”, schreef hij erbij.

We weten niet of het aan de foto ligt, aan het tijdstip waarop hij het beeld deelde of zijn uberschattige dochtertje, maar de acteur verzamelde na het plaatsen van het kiekje binnen no time een miljoen volgers. Hij versloeg daarmee het record dat voorheen op naam stond van David Attenborough en ook ooit in handen is geweest van Jennifer Aniston.

“Ik kan het niet geloven”, zegt Rupert over zijn prestatie. “Het is heel surrealistisch. Ik had nooit gedacht dat ik lid zou worden van Instagram. Ik heb altijd gezegd dat ik dat niet zou doen. Maar toen dacht ik: we leven in zo’n gekke tijd, dus waarom ook niet? Het is krankzinnig.”