Harry en Meghan verwelkomen tweede kindje

2020 Meghan Harry
Entertainment
Celebs
06-06-2021 18:38
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De familie van prins Harry en Meghan Markle is een stukje groter geworden. Het koppel heeft afgelopen vrijdag zijn tweede kindje mogen verwelkomen. Ze zijn ouders geworden van een dochtertje.

Via een statement maken Harry en Meghan de naam van de kleine bekend. “Het is met grote vreugde dat prins Harry en Meghan, de hertog en hertogin van Sussex, hun dochter Lilibet ‘Lili’ Diana Mountbatten-Windsor welkom heten in deze wereld. Lili is op vrijdag 4 juni om 11.40 uur geboren in het ziekenhuis in Santa Barbara. Zowel moeder als kind is gezond.”

Het dochtertje van het stel is vernoemd naar haar overgrootmoeder, wiens familienaam Lilibet is. Haar middelste naam, Diana, is gekozen om Harry’s overleden moeder Diana te eren.

Lili is het tweede kindje voor Harry en Meghan. Twee jaar geleden werden ze voor het eerst ouders van zoontje Archie. “We zijn gezegend met de komst van onze dochter”, zeggen de twee. “Ze is meer dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen en we blijven dankbaar voor de liefde en gebeden die we van over de hele wereld hebben gevoeld. Bedankt voor jullie steun tijdens deze zeer speciale tijd.”

De zwangerschap van Meghan werd op Valentijnsdag aangekondigd. In maart werd duidelijk dat ze een meisje zouden krijgen.