Harrie uit EOTB krijgt zijn eigen realityshow

2018 Harrie Eotb
Entertainment
TV / streaming
12-08-2019 14:35
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Harrie was de king van 'Ex On The Beach: Double Dutch', maar wordt binnenkort ook de king van zijn eigen programma. In de serie 'Harrie: Van Het Kamp Naar De Ring' krijgen we een exclusief kijkje in zijn leven.

Spike stapt binnen in de wereld van het kamp waar Harrie samen met zijn familie woont. De realityster, die met ontelbaar veel meiden seks heeft gehad in EOTB, neemt ons mee in alle facetten van zijn leven. We leren zijn familie kennen, zijn vrienden en we zullen zien hoe bijzonder en warm de cultuur op het woonwagenkamp is. Naast zijn voorbereiding op een amateur bokswedstrijd zien we iedereen voorbijkomen: zijn ouders, oma, tante Liesbeth en natuurlijk zijn hondje Pablo.

"Ik kijk er heel erg naar uit dat Nederland ook een andere kant van mij leert kennen", aldus Harrie. Een kant vol met mijn ambities, mijn familie, topsport en natuurlijk ook de nodige gezelligheid! Ik wil iedereen kennis laten maken met mijn afkomst: het boksen en het leven van reizigers op een woonwagenkamp."

Op 26 oktober doet Harrie mee aan een gevecht tijdens de WFL Boxing Influencers. Zijn realityshow zal vanaf 23 september iedere maandag 21.30 uur te zien zijn op Spike.