Halloween-events komen naar al je favoriete games

Mortal Kombat 11 Halloween Event
Technology
Games
27-10-2019 15:24
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Halloween is nog maar een paar dagen van ons verwijderd en dat betekent dat gamers weer lekker aan het griezelen kunnen slaan in al hun favoriete games. Net zoals voorgaande jaren organiseren verschillende ontwikkelaars opnieuw tal van Halloween-events waar spelers thuis van kunnen genieten zodat ze de deur niet uit hoeven.

We spreken natuurlijk over enge nieuwe missies en challenges, spookachtige skins en outfits voor je gamekarakters, nog meer angstaanjagende vijanden en vette Halloween-themed wapens en loot die speciaal (en in de meeste gevallen ook gratis!) voor de Halloween-periode worden toegevoegd aan een heleboel spellen.

Dit jaar worden Halloween-events georganiseerd in o.a. Mortal Kombat 11, Destiny 2, Borderlands 3, For Honor, Red Dead Online, Fortnite, Hitman 2, Pokémon Go, Apex Legends, Overwatch en Harry Potter: Wizards Unite. Heb je het altijd al eens willen opnemen tegen weerwolven, vampieren en toverkollen of misschien zelf een keer in hun huid willen kruipen? Dan is dit je kans.

Voor meer info over de inhoud en duratie van de Halloween-events raden we spelers aan om de websites van de games te bezoeken.