Grote, illegale rave afgelast: risico's te groot

2019 Ballonnen Feest
News
News
13-11-2020 09:41
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Een groot, illegaal feest dat komend weekend ergens in Nederland georganiseerd zou worden, gaat niet door. De organisatie van de rave laat volgens Het Parool weten dat de risico’s te groot zijn.

Het feest werd dinsdag via social media aangekondigd en zou eigenlijk dit weekend plaatsvinden. Via Locatie12.events, een Insta-account met ruim 15.000 volgers, konden liefhebbers zich met een privéberichtje aanmelden als bezoeker. Alle aanwezigen zouden vervolgens een geheime locatie doorgestuurd krijgen.

Dat de plannen nu niet doorgaan, betekent niet dat er in de toekomst geen feest gaat komen. “Helaas moeten we deze afzeggen. Het wordt tricky en voor jullie en onze veiligheid is het beter om andere plannen te maken. We komen zo snel mogelijk terug met een nieuwe datum”, zo klinkt het op de Insta Story van Locatie12.events.

Het is niet de eerste keer dat het account een groot feest aankondigt. Eerder berichtte het ook al over een party bij Hilversum, waar een paar honderd jongeren op af kwamen. De politie maakte er rond twee uur ’s nachts een einde aan. Twee mensen werden aangehouden.