Grootste Valorant-toernooi ter wereld komt naar België

Mshtel6Uuzcmmvfdudsrwc
Lifestyle
Things to do
11-02-2021 16:43
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Als student de eer van jouw hogeschool of universiteit verdedigen door een stevig potje te gamen: Red Bull maakt het met de Campus Clutch mogelijk. Het merk dat bekendstaat om de energiedrankjes waar je vleugels van krijgt, haalt het grootste Valorant-toernooi ter wereld naar België. En jij kunt meedoen.

De Red Bull Campus Clutch is een Valorant-toernooi voor studenten van universiteiten en hogescholen. Wereldwijd, want met meer dan 300 qualifiers in meer dan 50 landen is het aan onze studenten om ons land naar de top te knallen in een van de meest gespeelde games van het afgelopen jaar. In België vinden in het totaal vier online qualifiers en één nationale finale plaats.

De eerste kwalificatie wordt afgetrapt op 12 maart, daarna volgen de data 16 maart, 2 april en 29 april. Inschrijven kan met een team bestaande uit vijf personen die allemaal minimaal achttien jaar oud zijn en als student aan een Belgische hogeschool of universiteit studeren. De winnaar van de nationale finale maakt kans op een unieke gaming hub voor op zijn of haar school en krijgt daarnaast een ticket naar de wereldfinale van de Red Bull Campus Clutch. Daar is de inzet niet alleen onze Belgische naam en faam, maar ook een prijzenpot van 20.000 euro.

Meedoen? Op de website van Red Bull vind je alle informatie.