Groot deel van de mannen steelt beautyproducten van lief

2019 Make Up Koelkast
Lifestyle
Beauty
05-07-2019 09:55
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Je staat ’s ochtends op en wil je gezichtscrème op je gezicht smeren. Als je klaar bent om je volgende beautyproduct aan te brengen, kom je er plots achter dat je potten een stuk leger zijn dan de vorige keer dat je ze gebruikt hebt. Herkenbaar? Dat kan zomaar eens kloppen. De kans is groot dat je lief je huidproducten heeft geleend.

Uit onderzoek van Olay is gebleken dat zeven op de tien mannen stiekem de beautyproducten van hun vriendinnetjes steelt. 78 procent van de heren zou nooit een eigen huidverzorgingsproduct kopen en haalt liever een veeg uit de pot van hun partner.

De redenen van de mannen om de lotions van hun wederhelft te ‘lenen’? Een derde zegt simpelweg dat ze de verkeerde pot van de badkamerplank hebben gepakt. Een vijfde is ervan overtuigd dat vrouwenproducten effectiever werken dan de producten voor mannen.

Verder blijkt uit de studie ook dat mannen rimpels, een droge huid, een slappe huid, dunner wordend grijs haar en overgewicht als hun grootste schoonheidsproblemen beschouwen.