2018 Amir
Lifestyle
Things to do

Gratis knuffelen met ​Amir Motaffaf voor het goede doel

16-10-2018 16:29
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Amir Motaffaf draagt zaterdag zijn steentje bij aan de Rode Neuzen Dag. De 19-jarige acteur en rapper zal knuffels uitdelen op de Meir in Antwerpen. Daar wil je bij zijn, want wie wil er nou geen hug van Amir?!

Rode Neuzen Dag is in het leven geroepen om jongeren met psychische problemen te helpen. En omdat stevige knuffels voor dat kleine glimlachje kunnen zorgen dat een dag iets draaglijker maakt, gaat Amir ze uitdelen. Een uur lang, op de Meir ter hoogte van de fontein aan de Wapper. Tussen 13.00 en 14.00 uur kunnen mensen hem daar vinden met een groot spandoek.

Per knuffel doneert Amir 0,10 eurocent aan Rode Neuzen Dag. Alles wordt gefilmd, zodat het totaal aantal hugs gecontroleerd kan worden en zodat er een leuke YouTube-video van de actie kan worden gemaakt. Per 1000 views van het filmpje wordt er nog eens één euro aan Rode Neuzen Dag gedoneerd.

Maar er is meer! Verschillende BV-vrienden van Amir zullen langskomen om hem te komen knuffelen en aan te moedigen. Wil je ook met Amir's vrienden knuffelen? Dat kan. Ook hiervoor wordt er 0,10 eurocent per omhelzing aan Rode Neuzen Dag gedoneerd.

Dussss, wil jij Amir ontmoeten en ook nog eens een gratis hug van hem of een van zijn vrienden ontvangen? Kom dan zaterdag 20 oktober tussen 13.00 en 14.00 uur naar de Meir in Antwerpen.

(Foto: Annelies Boeykens)