2017 Serena Blair Gossip Girl
Entertainment
Celebs

'Gossip Girl'-actrice open over seksuele intimidatie

14-10-2017 16:45
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Blake Lively is ooit het slachtoffer geweest van seksuele intimidatie. In een gesprek met The Los Angeles Times vertelt de ‘Gossip Girl’-actrice over een visagist die haar in het verleden lastig viel op de set.

Volgens Blake, die we misschien beter kennen als Serena van der Woodsen, zei de visagist allerlei ongepaste dingen. Ook stond hij erop om haar lippenstift met zijn vingers aan te brengen en filmde hij Blake terwijl ze lag te slapen. “Ik sliep een nacht op locatie en toen ik wakker werd, zag ik dat hij me aan het filmen was. Ik had kleren aan, maar het was nog steeds een heel eng gevoel”, vertelt ze.

Blake deed haar verhaal bij de producenten van het project waar ze destijds mee bezig was, maar dat mocht niet baten. Op een gegeven moment wilden producers met haar praten en dacht Blake eindelijk van het probleem af te zijn. Maar niets is minder waar… “Eindelijk, na drie maanden, kwamen ze naar me toe en zieden: ‘We moeten met je praten’. Ik dacht dat ze eindelijk iets aan die man zouden doen. Maar toen zeiden ze: ‘Je hond heeft achter het toilet in je kleedkamer gepoept en de conciërge moest het opruimen. Dit is erg serieus, we kunnen dit niet nog een keer laten gebeuren.’”

Blake was natuurlijk stomverbaasd en besloot een advocaat in te schakelen. Toen ze dat eenmaal had gedaan, besloten de producenten de visagist eindelijk te ontslaan.