Gordo keert terug voor reboot 'Lizzie McGuire'

2019 Miranda Lizzie Mcguire Gordo
Entertainment
TV / streaming
21-11-2019 09:40
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De reboot van ‘Lizzie McGuire’ wordt beter dan ooit. Niet alleen Hilary Duff keert terug voor de nostalgische show, ook Adam Lamberg maakt een comeback. Hij kruipt opnieuw in de huid van de klunzige Gordo. YES HE’S BACK!

Gordo was Lizzie’s beste vriend in ‘Lizzie McGuire’, de show die van 2001 tot 2004 op televisie te zien was. Hij werd gespeeld door Adam, die de cast nu opnieuw gaat vergezellen. Hij deelt de set onder meer met Hilary Duff, Hallie Todd (Jo McGuire), Robert Carradine (Sam McGuire) en Jake Thomas (Matt McGuire).

Niet alleen wij vinden dit fantastisch nieuws, ook Hilary is enorm enthousiast. “Gordo was een essentieel stukje van de puzzel voor wat de originele ‘Lizzie McGuire’ zo authentiek en geliefd maakte”, aldus de actrice. “Ik kon me de serie niet voorstellen zonder hem. Ik kan niet wachten tot fans zien wat hij vijftien jaar later doet en hoe hij past in de volwassen wereld van Lizzie.”

In de reboot is Lizzie bijna dertig en woont ze in New York. De show wordt uitgebracht op de nieuwe streamingsdienst Disney+.