Eerste teaser trailer uitgebracht voor 'The Lord of The Rings: Gollum'

Gollum Videogame
Technology
Games
29-08-2020 17:29
Geschreven door Nico De Greef
Comment

In de lente van vorig jaar kondigde Daedalic Entertainment de komst aan van 'The Lord of the Rings: Gollum'. Zoals de titel al doet vermoeden nemen spelers in de game de rol aan van het bekende LOTR-personage Gollum. Helaas is er nog niet erg veel bekend over de game, behalve wat screenshots en een korte beschrijving.

De game verdween een tijdje uit de spotlight, maar lijkt nu in een positie om meer details te onthullen. De ontwikkelaar heeft namelijk voor het eerst bewegende beelden van het project vrijgegeven. Het gaat een om cinematische teaser trailer waarin we de titulaire Gollum zien rondkruipen door een grot, een doorgang die hem toegang lijkt te verlenen tot Mordor en zijn doel: Mount Doom.

The Lord of The Rings: Gollum is een point-and-click-achtige stealthgame waarin spelers aan de hand van keuzemomenten zelf bepalen of ze het goede Sméogol-pad of het slechte Gollum-pad willen volgen. Een exacte releasedatum voor de game is er nog niet, behalve dat die in 2021 moet uitkomen voor PC en de huidige en next-generatie consoles.