Goed nieuws: The Graduates gaat door!

Schermafbeelding 2020 06 18 Om 16 41 17
Lifestyle
Things to do
18-06-2020 16:53
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Na al dat slechte nieuws van de afgelopen weken vinden wij het hoog tijd voor het brengen van goed nieuws. Vooral de geslaagden onder ons zullen hier blij van worden. The Graduates, dé afstudeertrip van je leven in Lloret de Mar, gaat door!

Tijdens The Graduates trekken honderden zesdejaars van over het hele land naar Spanje voor een geweldige feestweek tussen 5 en 11 september. Lloret de Mar is op dat moment the place to be, een Spaanse stad die synoniem staat voor een onvergetelijke vakantie. Overdag relax je met een cocktail op het strand, ’s avonds ruil je de rust in voor zotte feestjes.

Het verblijf

Vakantiegangers hebben de keuze tussen een appartement of een hotel. De appartementen zijn gelegen op of vlakbij The Strip van Lloret, dé hoofdstraat met alle discotheken. Liever iets meer luxe? Ga dan voor een 4-sterren hotelkamer dichtbij het strand, de uitgaansbuurt en het shoppingsgedeelte.

Wat ga je allemaal doen?

Een ticket bestellen voor The Graduates kan via deze site. Het kaartje is inclusief een busreis, het verblijf, een shirt, toegang tot de poolparty en gratis toegang tot de exclusief afgehuurde discotheken (en ja: die gaan weer open - whooop!). Uiteraard sta jij ook vooraan bij optredens van artiesten als Snelle, 5NAPBACK, Arthur Lewis, Michael Amani en C-Man.

Nog geen kaartje bemachtigd? Doe dat dan snel! Vergeet bij het reserveren vooral niet TAGMAG te vermelden. Doe je dat, dan krijg je allerlei leuke extra’s!