Ghost Recon Breakpoint
Technology
Games

Ghost Recon: Breakpoint officieel onthuld door Ubisoft

12-05-2019 18:32
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Ubisoft heeft eindelijk het langverwachte vervolg op Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands officieel aangekondigd. De nieuwe game Ghost Recon: Breakpoint werd donderdag onthuld tijdens een livestream op de social media kanalen van de ontwikkelaar waarbij een eerste trailer en gameplaybeelden werden tentoongesteld.

In de sequel komen spelers in de schoenen te staan van de special ops-soldaat Nomad en moeten ze het samen met hun teamleden opnemen tegen de gevaarlijke moordmachines van Skell Technology en een vijandelijke militaire eenheid, bekend als de Wolves, onder leiding van ex-Ghost Team Leader Cole D. Walker (gespeeld door The Punisher-acteur Jon Bernthal).

De tactische shooter zal naast classes, een PvP- en co-op-modus verder ook een grote focus op survival krijgen. Zo zien we in de eerste gameplaybeelden dat spelers zich voor het eerst met modder kunnen camoufleren om zich te verhullen voor patrouillerende vijanden en dat verwondingen oplopen nare gevolgen kan hebben voor je speelstijl. Daarnaast introduceert Breakpoint voor het eerst in de geschiedenis van de Ghost Recon franchise ook een 4-spelers-Raid-modus. In deze modus krijgen spelers het aan de stok met significant moeilijkere bazen en vijanden die speciaal voor deze modus werden ontwikkeld. Meer info over de game wordt volgende maand verwacht tijdens de jaarlijkse E3-gamebeurs.

Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint verschijnt vanaf 4 oktober op PlayStation 4, Xbox One en pc. Geïnteresseerden die vroeger aan de slag willen met de game kunnen zich hier inschrijven om zich aan te melden voor de bèta-versie.