Ghost of Tsushima krijgt dit jaar nog een coöperatieve modus

Ghost Of Tsushima Legends
Technology
Games
19-08-2020 15:52
Geschreven door Nico De Greef
Comment

De succesvolle PlayStation-exclusive 'Ghost of Tsushima' krijgt nog dit najaar een coöperatieve multiplayer modus genaamd Legends. Dat heeft ontwikkelaar Sucker Punch aangekondigd. De uitbreiding wordt een gratis update voor alle spelers die in het bezit zijn van de game.

Ghost of Tsushima is origineel een singleplayer game, maar kan je binnenkort dus ook online samenspelen met vrienden. Dat zal gebeuren in een aparte modus waar je niet de hoofdrol van Jin speelt, maar 1 van 4 legendarische figuren uit de geschiedenis van Tsushima kan belichamen die onderverdeeld kunnen worden in de vier klassen: Samurai, Hunter, Ronin en Assassin. Elk van deze klassen hebben unieke vaardigheden en voordelen voor spelers om te ontdekken.

Samenspelen kan op twee manieren: met z'n tweetjes of met z'n vieren. Twee spelers kunnen samen unieke verhaalmissies spelen waarbij beide spelers regelmatig synchroon zullen moeten samenwerken. Wie met z'n vieren speelt, kan dan weer aan de slag met Survival-missies waarbij golven vijanden (van bovennatuurlijke aard) op je worden afgevuurd. Tot slot zal er op een later moment ook nog een 4-speler Raid-modus aan het spel worden toegevoegd waarin spelers het moeten opnemen tegen een ontzettend uitdagende baas.

De multiplayer-uitbreiding wordt komende herfst verwacht.