2019 Skien Tenson
Lifestyle
Jobs

Gezocht: onhandige mensen die betaald willen worden voor skiën

30-01-2019 14:29
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Skiën in gloednieuwe kleding en daarvoor betaald worden? Het is mogelijk. Het Zweedse merk Tenson is op zoek naar twee mensen die al skiënd nieuwe kleding willen testen en daar geld voor krijgen. De voorkeur gaat uit naar matige, onervaren maar gepassioneerde skiërs.

Wat houdt de job in? Eigenlijk is het heel simpel. Je krijgt een allinclusive reis naar het Zweedse skigebied Idre fjall. Om ervoor te zorgen dat werknemers zich niet eenzaam voelen, mogen ze een vriend meenemen. De bedoeling is vervolgens dat je de hele dag een beetje door het gebied gaat skiën terwijl je kleding van Tenson draagt. Je krijgt er 30 dollar per uur voor betaald.

Klinkt te mooi om waar te zijn? Dat is het niet. Er is alleen wel één catch: je mag geen goede skiër zijn. Sterker nog, je moet een expert zijn in vallen. In de rij van de skilift, in de lift of op de piste.

Sinds de vacature online is gezet, hebben meer dan 8.000 mensen verspreid over ruim 40 landen gereageerd. Je moet dus wel héél erg opvallen om kans te maken. Meer informatie over de job vind je hier.