Gezocht: jong dj-talent dat mee wil tijdens The Graduates

Schermafbeelding 2021 01 19 Om 17 41 37
Lifestyle
Things to do
19-01-2021 17:45
Geschreven door Karen Luiken
Comment

We hebben nog nooit zoveel zin gehad in de zomer. Nog nooit zoveel behoefte aan een reis of een vakantie met vrienden. Zeker leerlingen die binnenkort afstuderen zullen hunkeren naar dé afstudeertrip van hun leven. Met een beetje geluk kunnen we er over een paar maanden tegenaan. Van 4 tot en met 10 september staat namelijk een nieuwe editie van The Graduates op de agenda. Enne… er wordt nog gezocht naar een muzikaal talent dat dit spetterende feest van de nodige beats wil voorzien.

The Graduates is een unieke festivalreis waar jongeren in alle veiligheid kennis kunnen maken met grote discotheken, poolparties, boat parties en heel veel meer. Zodra de zon ondergaat, springen de neonlichtjes van de meest populaire bars aan. Studenten trekken dan massaal naar de plek dat hét middelpunt van het plaatselijke uitgaansleven in Lloret de Mar vormt: de grote Hoofdstraat. Je vindt er de beste clubs en discotheken.

Feeestuuuuh!

Tijdens The Graduates bezoeken feestgangers iedere avond een andere discotheek. Tot in de late uurtjes wordt er gedanst alsof er levens vanaf hangen. Misschien wel op jouw muziek. Er is namelijk nog plaats voor één jong talent dat verantwoordelijk zal zijn voor de muziek die tijdens The Graduates gedraaid wordt.

Interesse? Inschrijven kan via de website van VIBE. Maak een mixtape van minimaal dertig minuten, stuur ‘m op en heb een paar weken geduld. Een interne jury zal op 13 februari drie dj’s selecteren die doorgaan naar de finale. Daarna is het aan het publiek van The Graduates om een stem uit te brengen op de ultieme favoriet. Degene die op zaterdag 20 februari om 16.00 uur de meeste stemmen heeft, wint en mag mee naar dé afstudeerbestemming bij uitstek: Lloret de Mar.

Dit klinkt al als een droom, maar het wordt nóg beter. Als winnaar mag je één gast meenemen, die samen met jou wordt getrakteerd op transport van en naar Spanje, zes overnachtingen, gratis drankjes en een strak geregelde soundcheck. Wil je? Meld je dan snel aan!