Gezocht: iemand die op de mainstage van Dance D-Vision wil draaien

2019 Dj Draaien Muziek
Lifestyle
Things to do
17-07-2019 16:12
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Hoe vet zou het zijn om samen met Henri PFR, Blasterjaxx, Lucas&Steve. MATTN en Lil Kleine op de Mainstage van Dance D-Vision te staan? Om samen met die artiesten op te treden. Om voor een enorm publiek van duizenden toeschouwers te staan. Jongens en meisjes, dames en heren, HET KAN!

In het weekend van 2, 3 en 4 augustus is het alweer tijd voor de negende editie van Dance D-Vision. Tientallen artiesten komen langs, maar er wordt nog hard gezocht naar iemand die zondag de MNM Mainstage wil openen. Iedereen met een beetje dj-talent maakt kans en kan meedoen aan een dj-contest.

Uit alle inzendingen wordt met behulp van een jury één winnaar uitgekozen. Diegene krijgt de eer om het podium vast warm te spelen voor de artiesten die we hierboven al noemden. Meedoen? Schrijf je dan in en stuur je mixtape (van minimaal 30 minuten) mét tracklist op. Alle genres zijn welkom.

Mocht jij de wedstrijd winnen, dan krijg jij samen met vier vrienden de ultieme VIP-beleving op Dance D-Vision, catering, vijf backstagepassen en een verplaatsingsvergoeding van 50 euro. Inschrijven kan nog tot en met vrijdag, dus ben er snel bij! De winnaars worden op 20 juli bekendgemaakt.

Kun jij niet draaien maar kom je wel feesten in het weekend van 2, 3 en 4 augustus? Vergeet op zaterdag dan zeker niet even onze TAGMAG-stage te bezoeken!