Gezocht: hete gingers voor sexy kalender

E1Fcc71D188Fd11953D55606C7E653F1 Original
News
Bizarre
23-04-2021 15:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Er is een grote zoektocht gaande. Speciaal voor een nieuw project wordt er gezocht naar hete, sexy, roodharige mannen die deel uit willen maken van de Super Gingers 2022-kalender.

De makers van de kalender zijn op zoek naar de heetste roodhoofden die er zijn. Er zijn er in het totaal twaalf nodig, voor iedere maand eentje. “Kastanjebruin? Aardbeienblond? Vergeet het. Wij willen feloranje. Het is tijd voor de super gingers”, zo luidt de oproep.

De kalender is campagnemateriaal van Red Hot, een beweging van fotograaf Thomas Knights, die maar één doel in zijn leven heeft: het landschap voor roodharigen veranderen. “Jongens die met oranje haar zijn geboren, werden altijd als pechvogel beschouwd”, legt hij uit. “We draaien de schakelaar om. Wij vinden dat de uiterst zeldzame feloranje haarkleur moet worden gevierd. Roodharigen zijn bovenmenselijk, ze vrolijken de wereld op en brengen kleur. Voor ons zijn het superhelden.”

Wie in de kalender terecht wil komen, moet halfnaakt voor de camera durven te staan. Het is namelijk de bedoeling dat je in ondergoed poseert. Interesse? Je kunt jezelf aanmelden door een foto van je haar, gezicht en lichaam te delen in een berichtje naar het Instagram-account van Red Hot. De shoots vinden in mei plaats in het prachtige Londen.