2019 Professor Harry Potter
News
Bizarre

Gezocht: een 'Harry Potter'-professor die bijles wil geven

10-05-2019 06:29
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Hoe maak je een bijles leuker voor een 11-jarig jongetje? Door een leraar in te huren die zich verkleed als een 'Harry Potter'-personage natuurlijk! Een familie uit Engeland zoekt zo iemand en hoopt diegene te kunnen vinden met een bijzondere oproep.

"Ik en mijn man zoeken iemand die onze 11-jarige zoon bijles wil geven. Hij heeft problemen met wetenschapslessen en we zoeken iemand die hem daarbij kan helpen, buiten school om. We willen het zo leuk mogelijk maken voor hem", zo begint de oproep. "Toby is een groot fan van 'Harry Potter', dus we zoeken iemand die lessen kan verzorgen met een 'Harry Potter'-thema."

De ouders hopen iemand te kunnen vinden die een uur per week beschikbaar is. Iemand die hun keuken om kan toveren in Hogwarts. Iemand die zich wil verkleden als een 'Harry Potter'-leraar. "Iemand zou zich bijvoorbeeld kunnen vermommen als Professor Sneep voor scheikundelessen, als Professor Stronk voor biologielessen of als Professor Hooch voor natuurkundelessen in 'vliegen'."

De gelukkige gaat 75 pond per uur verdienen. Hem of haar wordt ook verzocht om allerlei leuke 'Harry Potter'-attributen mee te nemen. Die worden natuurlijk ook betaald. Vereiste is wel dat je een beetje ervaring hebt als leraar/tutor.