Gezocht: dj’s die op Tomorrowland willen draaien

Pepsi Sot2019 For Print 143
Lifestyle
Things to do
27-05-2020 16:45
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Zet je draaitafel klaar, pak er een paar leuke sounds bij en oefen tot je er bij neervalt. Tomorrowland is in samenwerking met Pepsi MAX op zoek naar talentvolle dj’s die volgend jaar op het podium willen staan van één van de leukste festivals aller tijden. En ja: ook jij maakt kans!

Voor het tweede jaar op rij wordt ‘The Sound of Tomorrow’ georganiseerd, een dj-contest en zoektocht naar nieuw, opkomend talent. Vanwege de coronacrisis hoef je daar dit jaar de deur niet voor uit. De complete wedstrijd vindt online plaats.

De Nederlandse dj en producer Fedde Le Grand zet zich net als vorig jaar in als mentor en begeleider van de nieuwe lichting opkomend talent. Dat doet hij niet in z’n uppie, maar samen met EMPRA, de winnaar van vorig jaar. Terwijl ze achter hun draaitafels staan, geven ze tips en raad om dj’s in de dop te steunen, sturen en inspireren bij het ontwikkelen van hun mixes.

Op 7 juli is het tijd voor een groot spektakel. Dan wordt er een livestream georganiseerd waar talent van over heel Europa de strijd aan gaat om 'The Sound of Tomorrow' te worden. Alleen de finalisten die uit zijn gekozen door Fedde Le Grand en EMPRA mogen hieraan deelnemen. Kijkers kunnen stemmen op hun favoriete dj. De grote winnaar krijgt alvast een plekje op het Tomorrowland-podium van 2021!

Interesse? Stuur dan voor 10 juni jouw beste mix op via TheSoundOfTomorrow.com.