GET HYPED: seizoen 2 van 'The Order' komt in juni naar Netflix

The Order
Entertainment
TV / streaming
26-05-2020 19:10
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Eerlijk: het leek wel alsof de dag nooit zou aanbreken waarop we eindelijk iets te horen zouden krijgen over het tweede seizoen van de Netflixserie ‘The Order’. Nadat het eerste seizoen vorig jaar in maart in première ging en meteen duidelijk werd dat men al aan een vervolg werkte, werd het plots muisstil rond de serie. Na meer dan een jaar komt Netflix eindelijk met meer duidelijkheid en is aangekondigd dat het tweede seizoen van ‘The Order’ in juni zal verschijnen.

Netflix kondigde de lanceringsdatum aan op NXOnNetflix, een van de vele kanalen die het bedrijf gebruikt op Twitter om abonnees op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in Netflixland.

Waar gaat de serie over?

The Order draait om de eerstejaarsstudent Jack Morton (Jake Manley) die ontdekt dat op zijn school een geheim genootschap bestaat. Zonder dat hij beseft wat er echt gaande is, sluit hij zich hier bij aan en komt hij in een wereld vol magie, monsters en mysterie terecht. Wanneer Jack dieper in deze wereld graaft, komen duistere familiegeheimen boven water drijven en belandt Jack middenin een gevaarlijke oorlog tussen weerwolven en beoefenaars van duistere magie.

Opgelet: vanaf hier volgen SPOILERS voor het eerste seizoen van The Order. Heb je de serie nog niet gezien, dan klik je best NU weg.

In de reeks krijgt Jack hulp van Alyssa Drake (Sarah Grey). Jack en Alyssa studeren op dezelfde universiteit en zijn beide lid van de geheime orde. Samen zijn ze vastberaden om alle geheimen te ontrafelen en de waarheid te achterhalen. Maar of Alyssa ook echt te vertrouwen is, is nog maar de vraag. Na een epische strijd blaast Alyssa in de laatste episode van het seizoen een magisch stofje in het gezicht van Jack waardoor hij alles en iedereen plots is vergeten, inclusief zijn eigen identiteit. (Wtf, Alyssa?)

Zoals de hele serie is omhuld in mysterie, is het ook een mysterie waar het tweede seizoen over zal gaan. Een trailer hebben we nog niet, enkel een paar afbeeldingen die heel wat vraagtekens oproepen. Zo is op een foto te zien hoe Jack en Alyssa elkaars hand vasthouden. En wat is de mysterieuze ketting die Alyssa rond haar nek draagt? En waarom zijn de haren van Jack plots blond?! Eén ding is alvast zeker: het nieuwe seizoen van 'The Order' wordt nog grootser en nog gestoorder als we serieschrijver en producer Jason Filiatrault mogen geloven.

Seizoen 2 van 'The Order' komt naar Netflix vanaf 18 juni. GET HYPED!