Gers Pardoel krijgt Twitter én VTM over zich: "Gevaarlijke egoïst"

2020 Gers Pardoel Vtm
News
Coronavirus
15-03-2020 04:50
Geschreven door Christophe Moons
Comment

Gers Pardoel ligt momenteel in gevecht met zowat heel Twitter. De Nederlandse rapper riep op zijn sociale media op om "elkaar een hand en een knuffel te geven". Gers wil het coronavirus (Covid-19) naar eigen zeggen bestrijden met... liefde.

"Diep vanbinnen zit de liefde in jezelf en dat is het enige wat het coronavirus (elk virus) echt kan stoppen", klinkt het. "Zoek die liefde en geef die door aan een ander. Zodra je die liefde vindt, kan geen virus jouw lichaam als het zijne beschouwen."

Kritiek

Gers krijgt intussen bakken kritiek over zich heen. Op Instagram schakelde hij de reacties op zijn post uit, maar op Twitter gaat dat - uiteraard - niet. "Ben je wel lekker?", "Te gek voor woorden", "Doe jezelf en alle anderen een plezier en verwijder deze bullshit", "Komen je boekingen in gevaar? Gevaarlijke egoïst" en "Is je profiel gehackt of ben je echt zo dom?" zijn maar enkele van de vele negatieve reacties. Enkele mensen gaven zelfs al aan de tweet en rapper gerapporteerd te hebben wegens "schadelijk gedrag".

En ook VTM, waar Gers momenteel te zien is als coach in 'The Voice Kids' reageerde misnoegd. "We betreuren je reactie, Gers, en kunnen alleen maar iedereen aanraden om alle voorzorgsmaatregelen ter harte te nemen."