2018 James Holt
News
Bizarre

Geobsedeerde Kylie Jenner-fan gaat te ver met lipfillers

01-08-2018 08:07
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Kylie Jenner heeft inmiddels vaarwel gezegd tegen haar inmiddels beroemde opgespoten lippen, maar voor haar fan James Holt is dat een ander verhaal. Hij is geobsedeerd door lipfillers en staat inmiddels bijna op ontploffen.

James heeft zoveel lipfillers in laten spuiten, dat zijn mond bijna uit elkaar barst. Hij begon met de fillers toen hij 16 jaar oud was. Inmiddels is hij flink wat operaties en 14.000 pond verder. “Ik heb wel eens wat problemen gehad met fillers die eruit kwamen, omdat er al te veel in zat”, vertelt hij tegen Daily Mail. “En mijn lippen zijn in het midden wel eens wat ingezakt. Ze zijn ook wat gekneusd door het formaat.”

“Mijn vrienden en familie zijn niet blij met de resultaten. Ze zeggen dat ik te ver ben gegaan, dat het genoeg is en dat ik moet stoppen voordat mijn lippen exploderen.”

Of James zijn lesje inmiddels heeft geleerd? Nee, hij gaat gewoon door met de fillers. “Ik denk niet dat ik ooit gelukkig zal zijn met mijn gezicht of lichaam.” De jongen heeft ook twee keer zijn neus laten doen, hij heeft zijn wangen laten vullen, zijn tanden witter laten maken, botox in laten spuiten en hij heeft een operatie gehad om zijn achterkant groter te laten maken.

 

Throwback to when I was 16 #jamesholt22x #jamesholt23x #jh22x #dailymail

Een bericht gedeeld door James Holt (@jamesholt23x) op