2019 Vuurwerk Nieuwjaar
Lifestyle
Things to do

Gefaald met goede voornemens? Je bent écht niet de enige

08-01-2019 19:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Gezonder eten, minder drinken en meer sporten. Grote kans dat jij die goede voornemens had gemaakt voor het nieuwe jaar. Is het je (nu al) niet gelukt om je er aan te houden? Maak je geen zorgen, je bent niet de enige.

Volgens een studie die werd uitgevoerd door de Universiteit van Scranton houdt slechts acht procent zich aan zijn nieuwjaarsbeloftes. Uit diezelfde studie blijkt ook dat een groot deel de goede intenties gemiddeld tot 12 januari overeind houdt. Dus nee: je bent écht niet de enige.

Als jij jouw gefaalde voornemens graag met anderen wilt delen, dan kan dat. En wel op 12 januari in het Hard Rock Cafe in Antwerpen en Brussel. Daar wordt op die dag een speciale ‘afhaakdag’ georganiseerd voor een ieder die keihard gefaald heeft op het gebied van goede voornemens.

Het Hard Rock Cafe verzorgt een overheerlijke cheatmeal, die bestaat uit gefrituurde hapjes, hamburgers, brownies, ijs, chocoladesaus en heel veel cocktails.

Het jaar 2019 wordt dus in Hard Rock Cafe goed ingezet, met massa's calorieën, net als in 2018. En de goede voornemens? Die zijn voor volgend jaar.