2018 Wassen Strijken Kat Poes
Technology
Apps

Geen zin om te strijken? Met deze applicatie huur je een wasmama in

03-05-2018 14:26
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De kans is zeer aanwezig dat strijken niet je favoriete bezigheid is. Snappen we volkomen. Maar ja, het moet natuurlijk wel gedaan worden. De vraag is alleen: doe je het zelf? Nee, natuurlijk niet.

Dankzij de nieuwe applicatie Momify hoef je nooit meer zelf je was te strijken. De app, een soort Tinderplatform maar dan anders, brengt je namelijk in contact met wasmama’s in de buurt.

Na het downloaden van de app krijg je een startscherm te zien waarop je kan aangeven of je de app als klant of als wasmama wil gebruiken. Je geeft je adres op, hoeveel was je hebt en hoe laat je je was wil brengen/ophalen.

Als wasmama kan je op de app instellen binnen welke afstand je voor iemand zijn strijk wil inspringen, hoeveel was je bereid bent op jou te nemen en hoe groot de vergoeding is die je hiervoor wil krijgen. Op basis van die criteria worden de masmama’s vervolgens gematcht aan klanten. Via de berichtenfunctie kun je praktische afspraken maken.

De applicatie wordt nu nog getest met een bétaversie, maar de officiële lancering laat niet lang meer op zich wachten. Waarschijnlijk kunnen we Momify vanaf september gebruiken!