Garfield krijgt een nieuwe Kartgame

Garfield Kart Furious Racing
Technology
Games
31-07-2019 23:37
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Kart racingspelletjes zijn weer helemaal hot. Met hedendaagse titels als Mario Kart 8 Deluxe, Team Sonic Racing en Crash Team Racing: Nitro Fueled hebben liefhebbers van het genre genoeg om uit te kiezen. Dat aanbod wordt binnenkort alleen maar groter met de komst van Garfield Kart: Furious Racing.

That's right: er komt een nieuwe Mario Kart-achtige game waarin Garfield, de meest luie kat ter wereld, samen met zijn vriendjes de hoofdrol spelen.

In Garfield Kart: Furious Racing kunnen spelers uit 8 speelbare karakters (waaronder Garfield, Odie en Jon) kiezen en over de asfalt scheuren in 16 verschillende circuits die rechtstreeks uit de wereld van de bekende stripfiguur komen. Dit kunnen ze zowel in singleplayer als online multiplayer-mode doen en met wel 8 spelers tegelijk (of vier als je in split-screen modus speelt). Uiteraard zijn ook de nodige obstakels weer aanwezig in het spel en zullen racers hun ogen goed moeten openhouden voor inkomende UFO's, hoofdkussens en taarten of andere spelers die je proberen te saboteren.

Garfield Kart Furious Racing wordt net zoals de originele Garfield Kart uit 2013 gemaakt door Artefacts Studios en staat gepland voor een Europese release op 7 november voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch.

(Foto's: Microids)