Gaan handen van gamers er in de toekomst zó uitzien?

Schermafbeelding 2021 04 15 Om 14 44 55
News
Bizarre
15-04-2021 17:11
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Ben je een fervent gamer? Dan is de kans dat je handen in de toekomst andere vormen aan zullen nemen, zeker aanwezig. Experts hebben een voorspelling gedaan over de transformatie die ‘klauwen’ van fanatieke gameliefhebbers in de komende jaren kunnen ondergaan.

Hoewel het natuurlijk niet bekend is hoe technologie de komende jaren zal evolueren om het gamen gemakkelijker te maken, heeft SlotsWise volgens Ladbible een 3D-afbeelding gemaakt van hoe onze handen eruit kunnen komen te zien als we stug door blijven gamen. “Hoe zouden onze handen er in de toekomst uitzien, aangezien het menselijk lichaam er oorspronkelijk niet op gebouwd is om game controllers vast te houden?”, vroeg SlotsWise zich af.

Als we de experts mogen geloven, kunnen onze vingers in de loop van tijd langer worden. En dan hebben we het met name over de wijs- en middelvinger. Die zullen groeien, in tegenstelling tot de ringvinger die juist gaat krimpen. Lelijk? Ja, maar handig kan het wel zijn. Ook voor het typen van berichtjes op je gsm. Mobiele telefoons worden namelijk ook steeds groter.

“Ik verwacht dat een evolutie van onze handen een verlenging van de duim, wijs- en middelvinger betekent”, legt Simon Cornelius uit, Managing Director van Cornelius Creative. “De ringvinger en pink zouden krimpen en klauwachtige vormen aannemen om zich rondom de controller te kunnen wikkelen.”