Gaêtan heeft een duidelijke missie in 'Free Love Paradise'

Freelove
Entertainment
TV / streaming
26-11-2020 09:54
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het ‘Free Love Paradise’-avontuur van de deelnemers wordt spannender en spannender. De zes koppels blijven de grenzen van hun open relatie verleggen en de vonken beginnen over te slaan. Ook voor Gaêtan. Hij heeft een duidelijke missie: wie ziet een trio zitten met Cristina en hem?

Na een zwoele feestavond belandde vrijgezel Laura in bed bij Lenny en Tamara. Maar ook Gaêtan en Cristina hebben hun zinnen gezet op het Gentse feestbeest. In de nieuwe aflevering gaat Gaêtan alleen op date met haar en heeft hij één duidelijke opdracht: “Voor mij is het ‘man on a mission’. Laura heeft een paar keer aangegeven dat ze er voor open staat, dus tijd om haar te vragen wat zij van ons vindt.”

Cristina steunt haar Gaêtan voor honderd procent: “Gaêtan wilt zo’n trio al heel lang en hij heeft het nog nooit kunnen bereiken. Ik wil de eerste vriendin van hem zijn waarbij het wel kan gebeuren.” Gaat vrijgezel Laura mee in hun avontuur, of wordt het een koude douche voor Gaêtan?

Ondertussen krijgen ook Robin en Kéty hun favoriete vrijgezellen. Kéty kan het goed vinden met vrijgezel Keanu en Robin trekt meer en meer naar de Nederlandse Lindy. Op een nieuw feestje in de Secret Garden blijft Robin zijn pijlen op haar richten. En dat leidt tot een passionele kus. “Actions speak louder than words zeker”, lacht Robin. “Maar dan wilde ik het wel meteen tegen Kéty zeggen vooraleer ze het van iemand anders zou horen”.

Een nieuwe aflevering van ‘Free Love Paradise’ zie je vanavond om 20.45 uur bij VTM.