Fortnite krijgt exclusieve scène uit nieuwe 'Star Wars'-film als eerste te zien

Star Wars Fortnite Crossover
Technology
Games
07-12-2019 18:35
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Fortnite heeft in de voorbije jaren al heel wat crossovers gekregen. Zo zagen we recent nog crossovers met Stranger Things, Batman en IT in de populaire Battle Royal-game. Vorige maand kreeg het spel eindelijk ook een crossover met Star Wars waarbij een ruimteschip uit de franchise plots de wereld van Fortnite binnendrong en spelers in de huid konden kruipen van een Stormtrooper.

Het lijkt er nu op dat deze samenwerking met Star Wars nog een tijdje zal blijven voortduren. Verschillende spelers hebben in het spel posters opgemerkt die een exclusief Star Wars-event aankondigen dat zal plaatsvinden op 14 december, slechts enkele dagen voordat 'Star Wars: The Rise of Skywalker' in de bioscopen draait. Wat er dan op deze datum staat te gebeuren? Spelers krijgen op deze dag als eerste een exclusieve scène uit de nieuwe Star Wars-film te zien! Het enige dat gamers moeten doen is op 14 december afdraven naar het Risky Reels-gedeelte van de speelmap waar regisseur JJ Abrams hen zal opwachten. Easy peasy dus.

Verwacht wordt dat het Star Wars-event zal worden gehouden op een gelijkaardige manier als het Marshmello-event van eerder dit jaar. Toen konden Fortnite-spelers een virtueel concert bijwonen van de populaire dj. Het Star Wars-evenement vindt plaats op 14 december om 20u00 Nederlandse tijd. Don't miss it!