Vampierenjager krijgt hoofdrol in nieuwe game van Focus Home Interactive

Evil West
Technology
Games
16-12-2020 19:26
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Focus Home Interactive, uitgever van videospellen als A Plague Tale: Innocence en World War Z, heeft in samenwerking met Flying Wild Hog de nieuwe actiegame Evil West aangekondigd. De game met een vampierenjager in de hoofdrol is zowel solo als in co-op te spelen en verschijnt in 2021 voor consoles en PC.

Evil West is een nieuwe verhalende actiegame van ontwikkelaar Flying Wild Hog dat zich afspeelt in het Wilde Westen van een duistere fantasie-wereld. In de game neemt de speler de gedaante aan van een vampierenjager genaamd Jesse Rentier, één van de laatste 'agents' van een geheime organisatie dat op monsters jaagt. Als laatste verdedigingslijn van de mensheid neem je het op (in je eentje of samen met een vriend) tegen hordes bloeddorstige monsters. Bij zo'n missie hoort natuurlijk ook een uitgebreid arsenaal aan stijlvolle vuurwapens en gadgets.

Focus Home Interactive kondigde de game aan met een sfeervolle CGI-trailer die je hieronder kunt (her)bekijken. Evil West verschijnt in 2021 voor PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en S.