Flo Windey stapt in de wereld van de BDSM

Cf S1 Afl02 009
Entertainment
TV / streaming
25-11-2020 10:09
Geschreven door Karen Luiken
Comment

‘Club Flo’ is van start gegaan. Morgen is het alweer tijd voor de tweede aflevering en daar verwachten we veel van. Flo Windey zoekt samen met actrice Lize Feryn de donkere kelders van het Fetish Café in Antwerpen op. De dames verdiepen zich voor het eerst in het onderwerp BDSM.

Flo en Lize gaan aan den lijve ondervinden hoe de wereld van de lederen zweepjes en het kaarsvet voelt. Terwijl Flo het lappen uitdelen leuker vindt dan ze te moeten ontvangen, is Lize erg geïntrigeerd door BDSM. “Gewoon omdat het een wereld is waar ik niets van afweet”, concludeert de actrice.

In een ander deel van de aflevering gaat Flo in een ontwenningsfabriek op bezoek bij de 23-jarige Isha. Zij is nu in herstel van een alcoholverslaving. “Twee jaar geleden werd ik opgenomen voor een cocaïneverslaving, nu voor alcohol. Ik ben binnengekomen met 3 promille”, vertelt ze.

En ook het onderwerp vaginisme komt aan bod. Eén op de tien vrouwen heeft ooit pijn tijdens de seks. Soms zo erg dat gemeenschap niet meer fijn is. Flo vond twee vrouwen die kampen met dit probleem en hierover willen getuigen. “Ik wil het wel, maar… the gates are closed”, vertelt de 25-jarige Lisa. “Ik vind het moeilijk om er iets over te zeggen. Meestal ga ik over mijn grens en zeg ik het pas als ik echt te veel pijn voel.” De 22-jarige Femke beaamt: “Het is niet dat ik een laag libido heb, ik heb vaak zin in seks. Maar soms gaat het niet. Ik ben al vaak op onbegrip gebotst.”

De tweede aflevering van ‘Club Flo’ is donderdag om 21.45 uur te zien bij VTM 2.