Flo Windey ontdekt sekspoppen en poppers

Cf S1 Afl04 010
Entertainment
TV / streaming
09-12-2020 15:08
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Hoe is het om seks met poppen te hebben, wat is het effect van poppers en bestaat er zoiets als een perfecte leeftijd om ontmaagd te worden? Drie prangende vragen waar je ongetwijfeld een antwoord op wil. Flo Windey gaat ze je geven. Morgen in een nieuwe aflevering van ‘Club Flo’ zoekt ze opnieuw de grenzen op en maakt ze taboes over seks, drugs en andere thema’s bespreekbaar.

Flo gaat langs bij de West-Vlaamse Rica. Zij runt een erotische boetiek en verkoopt en verhuurt er sekspoppen die gemaakt zijn van siliconen. Een skelet zorgt ervoor dat de pop in verschillende standen kan worden gezet. Er zijn meerdere ‘dames’ beschikbaar. Opvallend is dat Tina, de vrouw met het kleurtje, het minst vaak wordt verhuurd.

Na in bed te hebben gelegen met een pikante pop, maakt Flo kennis met Dominique Vandijck. Zij werkt voor het antigifcentrum en verklaart wat poppers zijn. “Poppers worden al meer dan 100 jaar gebruikt. Initieel was het een medisch hulpmiddel bij slagaderverkalking en een beginnend hartinfarct. Ze hebben onder andere invloed op de sluitspieren en dat verklaart waarom het vaak gebruikt wordt bij anale seks.” Klinkt misschien leuk, maar het spul heeft ook een keerzijde.

Tot slot gaat Flo nog in gesprek met Sem, Emiel en Jitske. Sem doet een sterke getuigenis over het zogenoemde genderdysforie, Emiel geeft tips over het gebruik van genderneutrale voornaamwoorden en Jitske praat over haar ontmaagdingsleeftijd.

Een nieuwe aflevering van ‘Club Flo’ is morgen om 21.45 uur te zien bij VTM 2.