2017 D5R
Entertainment
Movies

Films die je in februari zéker moet gezien hebben

31-01-2017 16:00
Geschreven door Geoffrey Roose
Comment

Heb je nog een reden nodig om naar de cinema te gaan? Deze films zijn zéker de moeite om in februari te checken.

'D5R, de film' (vanaf 18/02)

Slechts één doel kan jeugdvrienden Amber, Leyla, Kyra, Wout en Vincent terug bij elkaar brengen: de redding van het stadspark waar zij zijn opgegroeid. D5R is een realistische fictiereeks die het leven volgt van vijf tieners die elkaar kennen van school, maar ook daarbuiten goed bevriend zijn. Ze beleven veel plezier, maar worden ook geconfronteerd met moeilijke momenten, problemen en tegenslagen.

Ontmoet de cast van D5R tijdens de première op zaterdag 18/02 in Kinepolis Antwerpen of tijdens de cast visits op zondag 19/02 in Kinepolis Brugge, Leuven & Oostende of op woensdag 22/02 in Kinepolis Brussel & Hasselt. Bestel hier je tickets!

'Lion' (vanaf 22/02)

Een vijfjarige Indische jongen raakt zijn broer kwijt in een station en stapt per ongeluk op een trein die hem duizenden kilometers verder voert. Hij zwerft moederziel alleen door de straten van Calcutta, tot hij geadopteerd wordt door een koppel uit Australië. Vijfentwintig jaar later beslist hij om op zoek te gaan naar zijn verloren familie.

'Allemaal Familie' (vanaf 22/02)

In 'Allemaal Familie' is iedereen binnen de familie de Roover op een punt in zijn leven beland waarin het maken van cruciale keuzes onvermijdelijk is. Zo wil Billie een baby, haar man Steve wil dichter bij zijn gevoel komen, zijn broer Carl wil vooral geen verantwoordelijkheid en hun schoonbroer Rik wil zijn overleden vrouw terug. Pater familias Bob wil gelukkig zijn. En zijn vrouw Greta wil dat iemand haar wil. Je kunt niet kiezen wie je ouders zijn. Je kunt wél kiezen hoe je ouder wordt.

'The LEGO Batman Movie' (vanaf 08/02)

Er liggen grote veranderingen op de loer voor Gotham City, en als LEGO® Batman de stad wil redden uit de handen van De Joker en zijn sluwe plannen, zal hij zijn waakzame rol moeten laten vallen. Batman zal dit keer moeten proberen samen te werken met anderen, en misschien, heel misschien, zal Batman dit keer leren om meer relaxed te zijn

'The Founder' (vanaf 08/02)

In dit controversiële verhaal achter de oprichting van McDonald’s speelt Michael Keaton de rol van Ray Kroc, een mislukte deur-aan-deurverkoper van milkshakemachines. Op de rand van zijn eigen faillissement ontmoet hij de twee broers Mac en Dick McDonald die een succesvol hamburgerrestaurant runnen in het zuiden van Californië. De basis van hun succes: een revolutionair en razendsnel productieproces. De ambitieuze Ray Kroc laat de twee dromen van een enorme franchise: McDonalds! Maar als Kroc aan boord stapt van het bedrijf komen de broers erachter dat Kroc hele andere plannen heeft met de onderneming…

'Rings' (vanaf 15/02)

Samara is terug in deze derde film uit de Ring-serie. Wederom duikt zij op in een video die iedereen die ernaar kijkt binnen zeven dagen van het leven zal beroven. Ditmaal dreigt een jonge vrouw genaamd Sky (Aimee Teegarden) het slachtoffer te worden van deze beruchte vloek.

'Fifty Shades Darker' (vanaf 08/02)

Ana en Christian zijn uit elkaar en Ana neemt een nieuwe baan aan als assistente van uitgever Jack Hyde. Ze mist Christian echter zo erg dat ze niet kan eten, steeds meer vermagert en niet normaal functioneert.. Als ze hem tijdens een expositie weer ontmoet, slaat de vonk meteen weer over. Christian ergert zich echter aan Hyde en probeert hem in alles dwars te zitten, tot groot ongenoegen van Ana.

'American Honey' (vanaf 08/02)

De tiener Star (Sasha Lane) verlaat haar ontwrichte familie en voegt zich bij een groep jongeren die het Middenwesten van Amerika doorkruist om van deur tot deur abonnementen op tijdschriften te verkopen. Ze voelt zich meteen thuis in de groep waar ook Jake (Shia LeBeouf) van deel uitmaakt. Al snel neemt ze hun levenstijl over gekenmerkt door tipsy avonden, kleine baldadigheden en liefdesavonturen…

'Britney Ever After' (vanaf 18/02 op Lifetime)

In 'Britney Ever After' wordt het levensverhaal verteld van popster Britney Spears. Alle gebeurtenissen in haar leven zullen aan bod komen: van het succes van Baby One More Time tot haar donkere periode waarin ze haar haren heeft afgeschoren. Volgens Spears is de Australische actrice Natasha Basset dé perfecte keuze om haar te vertolken. Geïnteresseerden kunnen zich een uitje naar de bioscoop besparen. De film zal vanaf 18 februari uitgezonden worden op de Amerikaanse tv-zender Lifetime.

'The Space Between Us' (releasedatum nog onbekend)

Gardner Elliot is de eerste mens die op Mars is geboren en de enige mens die nog nooit op aarde is geweest. Gardner verloor zijn moeder zestien jaar geleden bij zijn geboorte. Zijn moeder was één van de eerste astronauten die afreisde naar Mars om daar een nieuwe kolonie op te zetten. Als wees op een vreemde planeet groeit Gardner in het geheim op tussen de onderzoekers, met weinig contact met de mensheid op aarde. Terwijl hij op zoek gaat naar informatie over zijn biologische vader wordt hij via een chatprogramma verliefd op de mooie Tulsa, een eigenzinnig meisje uit Colorado. Als hij eindelijk de kans krijgt naar Aarde af te reizen, wil hij niks liever dan haar opzoeken. Alleen weet niemand of Gardner wel zo lang op aarde kan overleven.