Zin in een feestje? Dan moet je deze APRES-SKI XXL meemaken!

Whats App Image 2021 02 15 At 17 31 48
Lifestyle
Things to do
16-02-2021 09:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Dacht jij dit jaar niet te kunnen après-skiën omdat corona een streep door alle leuke plannen zet? Ha, think again! TAGMAG slaat de handen ineen met de Bromeo’s om de vele jongeren die al maanden tevergeefs uitkijken naar een feestje, tóch iets geven om enthousiast over te worden. Het resultaat achter die gedachte is APRES-SKI XXL, een interactief, online evenement dat op de datum van 20 februari zal plaatsvinden.

APRES-SKI XXL is niet de zoveelste livestream die je scherm zal vullen. Dit digitale evenement is veel meer dan een simpel online feestje. Het belooft een interactieve talkshow met spelelementen te worden, die afgewisseld worden met spetterende optredens. Simon De Cock, lid van De Bromeo’s, vertelt: “Kijkers kunnen zelf naar de studio bellen om kans te maken op leuke prijzen en om vragen te stellen aan de artiesten en hosts.

Een party is natuurlijk niet compleet zonder de nodige (bekende) gasten. En dus komen naast De Bromeo’s ook Regi, De Romeo’s, Gene Thomas, Louis XIV en Jamie-Lee VI langs voor een swingend bezoekje. Kat Kerkhofs zorgt samen met Ender Scholtens voor de presentatie. Zij verzamelen zich op die beruchte zaterdag allemaal bij Aspen, de indoor skipiste in Wilrijk waar speciaal voor dit feest een podium wordt gebouwd. Het party’en gebeurt bovenop een berg met sneeuw, de talkshow wordt vanuit de bijbehorende winterbar gehost.

Bijzijn? Dat kan! De livestream wordt uitgezonden via het Facebook- en YouTube-kanaal van TAGMAG.