Feest! McDonald's brengt eigen après-skilied uit

Schermafbeelding 2021 01 12 Om 16 54 16
Lifestyle
Food
12-01-2021 16:59
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Dit jaar geen après-ski op de piste? Dan gaan we toch gewoon naar McDonald’s! Dat de skipistes gesloten zijn, vluchten worden geannuleerd en de latten dit jaar aan de haak blijven, weerhoudt de fastfoodketen er niet van er tóch een feestje van te maken. McDo lanceert in samenwerking met DJ Wolfgang en Michel Mont Blanc een eigen après-ski-song.

Met een beetje verbeelding heb je dit jaar helemaal geen sneeuw nodig om te kunnen après-skiën. Trek je skipak aan, tover je living om in een dansvloer en nodig je bubbel uit. Met het nieuwe nummer van McDonald’s die door je speakers galmt, is jouw feestje compleet. Vergeet de skibarretjes in de Alpen of Pyreneeën. Vanaf nu halen we de après-skisfeer gewoon naar België.

Om het feest compleet te maken heeft McDonald’s een aantal picobello après-ski deals op de menukaart gezet. Voor een Big Mac, Filet-O-Fish of zes McNuggets die je via de McDrive of in een afhaalrestaurant koopt, betaal je in januari van vrijdag tot en met zondag tussen 15.00 een 17.00 uur slechts twee euro. Bestel je liever vanuit je luie zetel? Dan geniet je van maandag tot en met woensdag de hele dag door van diezelfde aanbieding bij aankoop van een McMenu.