Temptations Nico zegt hoe hij écht over Bert denkt

Karen Luiken-09 november 2021 om 06:05

Bert krijgt sinds zijn deelname aan 'Temptation Island' een stortregen aan kritiek over zich heen. Veel kijkers vinden hem belachelijk overkomen op tv - en dat snapt hij zelf best. Maar wat vinden zijn medekandidaten eigenlijk van hem? Nico laat weten hoe hij écht over zijn collega denkt.

Een paar dagen geleden maakte Bert via social media duidelijk dat hij zich in de mening van kijkers kan vinden. Hij snapt dat mensen hem belachelijk vinden, want dat is ook precies hoe hij in beeld wordt gebracht. Oneerlijk, vindt Temptation-maatje Nico. "Op tv laten ze natuurlijk enkel de verhalen van Bert zien", aldus de (ex?)vriend van Donna. "Eerlijk waren we daarmee ook klaar na een tijdje, maar buiten dat is Bert echt geen verkeerde jongen. Hij komt op voor anderen en heeft een heel klein hartje."

Nico voegt daar nog aan toe dat mensen hem niet zwart zouden moeten maken. "Een grapje maken is niet erg, maar vind het niet kunnen hoe sommige mensen hem volledig uitmaken."

Ook tijdelijke rem op Nederlandse 'The Voice Kids'

Karen Luiken-18 januari 2022 om 07:28

Net als ‘The Voice of Holland’ worden ook de Nederlandse versies van ‘The Voice Kids’ en ‘The Voice Senior’ tijdelijk niet uitgezonden. Dat besluit is gevallen na alle ophef die is ontstaan rondom het programma.

‘The Voice of Holland’ ligt sinds afgelopen weekend flink onder vuur wegens berichten over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Jeroen Rietbergen, de bandleider van de show, bekent contact van seksuele aard te hebben gehad en is opgestapt. Zijn vriendin Linda de Mol heeft haar relatie met hem verbroken.

Verder wordt ook Ali B beschuldigd; er is aangifte tegen hem gedaan, maar de rapper ontkent. Zangeres Anouk is na het horen van alle aantijgingen per direct gestopt als coach van het programma.

Ali B zou eigenlijk ook te zien zijn als coach in ‘The Voice Kids’. Een nieuw seizoen daarvan zou in het voorjaar van 2022 op de buis verschijnen. ‘The Voice Senior’ stond gepland voor het najaar.

'Big Brother'-ster Vera in twijfel over prille relatie met Dimitri

Karen Luiken-17 januari 2022 om 17:30

Vera heeft twijfels over de prille romance die ze momenteel beleeft met haar mede ‘Big Brother’-kandidaat Dimitri. De twee brachten de nacht door in hetzelfde bed, maar daar heeft Vera nu spijt van. Ze is bang dat Dimitri het niet serieus neemt en huilt uit bij Grace. “Ik wil niet overkomen als slet.” Een preview!

Ontdek meer