B-girl Madmax showt skills tussen wereldtop breaking

Samuel Wornoo-08 november 2021 om 09:43

Onze landgenote Maxime 'b-girl Madmax' Blieck (23) strandde in het Poolse Gdansk in de achtste finales van de Red Bull BC One World Final, de spectaculaire apotheose van de belangrijkste 1vs1 breaking-competitie ter wereld. De meer dan 3000 toeschouwers in de Ergo Arena kregen zowel bij de b-girls als bij de b-boys een bikkelharde line-up voorgeschoteld. B-girl Madmax zette alles op alles, maar de jury besliste in het voordeel van haar eerste tegenstander Vavi. Die schopte het uiteindelijk tot de finale, waar ze haar meerdere moest erkennen in de Amerikaanse Logistx. Bij de b-boys was Amir uit Kazachstan de allersterkste.

Een plek op het grote podium van de Red Bull BC One World Final was enkel weggelegd voor de allerbeste breakers ter wereld. En de battles gingen hard tegen hard. B-girl Madmax ging eruit in de eerste ronde, maar ook tweevoudig wereldkampioene Kastet moest het afleggen tegen first timer Vavi. Logistx legde dan wel weer een foutloos parcours af en mag zich op haar 18 jaar wereldkampioen breaking noemen.

Bij de b-boys ging het er minstens even hard aan toe. Amir - de kersverse wereldkampioen - bemachtigde pas donderdag een ticket naar de Red Bull BC One World Final in de Last Chance Cypher. Hij is 24 en nam voor de eerste keer deel. Hij troefde enkele grote namen af en was in de finale een tikkel sterker dan een weergaloze Phil Wizard uit Canada.

De Red Bull BC One World Final kon je live volgen natuurlijk. Je ziet de battle van b-girl Madmax tegen Vavi op 1:52:00. Onderaan kan je de integrale battle van b-girl Madmax tegen Vavi bekijken/downloaden.

Makers 'Stranger Things' doen geheimzinnig over spin-off

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:05

Eerder dit jaar werden fans van ‘Stranger Things’ verrast met het nieuws dat er een spin-off komt van de succesvolle Netflix-serie. Matt en Ross Duffer, makers van de show, hebben al een idee waar die over moet gaan. Maar de plannen worden met helemaal niemand gedeeld.

“We hebben wel een idee voor een spin-off waar we super enthousiast over zijn”, aldus de broers volgens Variety. “Maar we hebben het nog tegen niemand verteld. Laat staan dat we al iets op papier hebben gezet.”

Hoewel de breinen achter ‘Stranger Things’ heel geheimzinnig doen, zeggen ze wel dít: “We denken dat iedereen - inclusief Netflix - verrast zal zijn als ze het concept horen. Het is heel, heel anders.”

Ze onthullen dat er één persoon is die inmiddels heeft geraden waar de plannen over gaan. En dat is niemand minder dan Finn Wolfhard, die Mike Wheeler speelt in 'Stranger Things'. “Op de een of andere manier heeft Finn Wolfhard, die een slimme jongen is, correct geraden waar het over zou gaan. Maar afgezien van Finn weet niemand anders het.”

Avengers Campus krijgt openingsdatum!

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 15:56

Goed nieuws voor de pretparkfanaten onder jullie want deze zomer opent Avengers Campus, het langverwachte themagebied rond de superhelden van Marvel in het Walt Disney Studios Park. En er is zonet een officiële datum aangekondigd!

Vanaf 20 juli kan je binnenstappen in de superheldenwereld van Iron Man en co, want vanaf dan openen de poorten van Avengers Campus.

Er zullen twee grote nieuwe attracties te vinden zijn: Spider-Man W.E.B. Adventure en Avengers Assemble: Flight Force. In die eerste nieuwe attractie schakelt Peter Parker jouw hulp in om de talloze spinnenrobots te vangen met jouw eigen spinnenwebben. Schieten maar! In Avengers Assemble: Flight Force, een overhaul van Rock ’n Rollercoaster, vragen Iron Man en Captain Marvel jouw hulp om een intergalactische dreiging af te weren.

Avengers Campus maakt deel uit van de gigantische uitbreiding van het Walt Disney Studios Park. Zo komen er in de toekomst ook nog uitbreidingen van ‘Frozen’ en ‘Star Wars’.

Check hun aankondiging hieronder:

Ontdek meer

Celebrate with us!

Deze celebs verjaren binnenkort!

  • 28/05 Cameron Boyce
  • 30/05 Aaron De Groeve
  • 01/06 Dangie Opdecam
  • 01/06 Elias Verwilt
  • 01/06 Tom Holland
#TAGMAGcelebrates