B-girl Madmax showt skills tussen wereldtop breaking

Samuel Wornoo-08 november 2021 om 09:43

Onze landgenote Maxime 'b-girl Madmax' Blieck (23) strandde in het Poolse Gdansk in de achtste finales van de Red Bull BC One World Final, de spectaculaire apotheose van de belangrijkste 1vs1 breaking-competitie ter wereld. De meer dan 3000 toeschouwers in de Ergo Arena kregen zowel bij de b-girls als bij de b-boys een bikkelharde line-up voorgeschoteld. B-girl Madmax zette alles op alles, maar de jury besliste in het voordeel van haar eerste tegenstander Vavi. Die schopte het uiteindelijk tot de finale, waar ze haar meerdere moest erkennen in de Amerikaanse Logistx. Bij de b-boys was Amir uit Kazachstan de allersterkste.

Een plek op het grote podium van de Red Bull BC One World Final was enkel weggelegd voor de allerbeste breakers ter wereld. En de battles gingen hard tegen hard. B-girl Madmax ging eruit in de eerste ronde, maar ook tweevoudig wereldkampioene Kastet moest het afleggen tegen first timer Vavi. Logistx legde dan wel weer een foutloos parcours af en mag zich op haar 18 jaar wereldkampioen breaking noemen.

Bij de b-boys ging het er minstens even hard aan toe. Amir - de kersverse wereldkampioen - bemachtigde pas donderdag een ticket naar de Red Bull BC One World Final in de Last Chance Cypher. Hij is 24 en nam voor de eerste keer deel. Hij troefde enkele grote namen af en was in de finale een tikkel sterker dan een weergaloze Phil Wizard uit Canada.

De Red Bull BC One World Final kon je live volgen natuurlijk. Je ziet de battle van b-girl Madmax tegen Vavi op 1:52:00. Onderaan kan je de integrale battle van b-girl Madmax tegen Vavi bekijken/downloaden.

Zielsgelukkige Joop en Chelsy uit 'Temptation' willen samenwonen

Karen Luiken-29 november 2021 om 15:24

Joop en Chelsy uit ‘Temptation Island’ zijn zielsgelukkig in de liefde. Niet met Delphine, niet met Wouter, maar met elkaar. Ze maakten onlangs geleden bekend een relatie te hebben en denken nú al na over de volgende stap.

Het koppel werd door YouTuber Nick Eshuis uitgenodigd voor een intieme date. Daarin doen ze spelletjes en beantwoorden ze prangende vragen. Zo vertellen ze onder meer dat ze elkaar drie maanden na Temptation pas leerden kennen. Dat gebeurde op een feestje bij verleidster Kim. “Daar zagen we elkaar voor de eerste keer. Er is toen wel echt iets ontstaan”, aldus Chelsy.

Inmiddels zijn ze twee maanden officieel samen en zijn ze vastbesloten samen oud te worden. De twee denken zelfs al na over samenwonen. De één woont namelijk in België en de ander in Nederland. “De afstand is zwaar. In het totaal doe ik er soms zes à zeven uur over [om naar Joop te gaan]”, zegt Chelsy. Niet te doen, en dus zal Joop binnenkort zijn koffers pakken om de grens over te gaan. Permanent. “Volgende maand hoop ik in België te wonen”, aldus de verleider.

Nieuw K3'tje Julia: 'Al mijn dromen komen uit'

Karen Luiken-29 november 2021 om 06:32

Met het winnen van ‘K2 zoekt K3’ zijn alle dromen van Julia Boschman uitgekomen. Dat schrijft de blonde krullenbol op Instagram, waar ze iedereen bedankt voor de afgelopen weken.

“Lieve Hanne en Marthe, wat ben ik ongelooflijk dankbaar dat jullie dit met mij aandurven”, aldus een dolgelukkige Julia. “We gaan er samen iets enorm prachtigs van maken.”

Van de 22.000 aanmeldingen stond Julia afgelopen zaterdag als één van de vier finalisten in de laatste aflevering van ‘K2 zoekt K3’. Ze wist zowel de meeste stemmen van de kijkers thuis, als die van Hanne en Marthe te krijgen. Met als grote prijs: een plekje in K3, achtergelaten door Klaasje.

Diede, Celester en Amy zagen die jackpot helaas live aan neus voorbij gaan. Toch betekent dat volgens Julia niet dat hier voor hen stopt. Ze schrijft: “Jullie hebben een plekje in mijn hart en ik geloof er 100% in dat er mega mooie kansen voor jullie komen want jullie barsten van het talent."

Ontdek meer