Dit is waar de namen Love en Forty uit 'You' vandaan komen

Karen Luiken-08 november 2021 om 08:22

De serie ‘You’ zit vol met schokkende onthullingen. Niet alleen het derde seizoen zorgt voor veel verbazing, ook het tweede seizoen laat nog steeds vraagtekens achter. Want waar komen die bijzondere namen van Love en Forty nou eigenlijk vandaan?

Diehard tennisfanaten zullen de link al hebben gelegd, maar de namen Love en Forty blijken een achterliggende betekenis te hebben. Zowel ‘love’ als ‘forty’ is een tennisterm. Bij de balsport heb je te maken met een puntentelling die begint bij nul punten, oftewel ‘love’. Je kunt maximaal veertig punten halen. Ben je zover? Dan wordt er gesproken van ‘forty’.

Oké, leuk die uitleg. Maar wat is de achterliggende betekenis dan? Fans denken dat het iets te maken heeft met de leeftijden van Love en Forty. Ze zijn een tweeling en dus even oud, maar er moet er eentje het eerst het levenslicht hebben gezien. Omdat een tennisspel begint met ‘love’, zou Love met deze theorie de oudste moeten zijn.

Dit is de nieuwe lover van TAGMAG Insider Jael Ost

Simon Smetryns-25 mei 2022 om 17:50

In de TAGMAG-serie 'LoveMe' gingen we op zoek naar een nieuwe lover voor TAGMAG Insider Jael Ost. In deze livestream maakte ze zonet bekend wie haar boyke is geworden!

'Obi-Wan Kenobi' vanaf vrijdag op Disney+

Dieter Blarinckx-23 mei 2022 om 18:57

May the Force be with us want vanaf vrijdag dropt de gloednieuwe 'Star Wars'-serie 'Obi-Wan Kenobi' op Disney+!

Hoofdrolspeler Ewan McGregor kruipt wederom in de huid van de legendarische Jedi Obi-Wan voor deze gelijknamige serie. Het verhaal speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen van Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005) - waarin de Jedi werden vernietigd door Order 66 en Anakin Skywalker Darth Vader werd. Obi-Wan Kenobi waakt over Luke Skywalker op Tatooine wanneer hij plots op een avontuur vertrekt...

Stream de eerste twee afleveringen vanaf vrijdag via Disney+.

Ontdek meer