Kanye West aan het daten met 22-jarig model

Karen Luiken-08 november 2021 om 08:00

Het lijkt erop dat Kanye West en Kim Kardashian ieder hun eigen liefdesgeluk hebben gevonden. Want terwijl Kim steeds vaker met Ariana Grande’s ex Pete Davidson wordt gezien, zou Kanye West nu aan het daten zijn met een 22-jarig model.

Het gaat om een dame dat de naam Vinetria draagt. Volgens bronnen van Page Six zijn zij en Kanye (44) ‘al een tijdje met elkaar bezig’. Afgelopen weekend bezochten ze zelfs samen een openbaar evenement: ze woonden een basketbalwedstrijd in Minneapolis bij.

Het nieuws komt op een opvallend moment. Een paar dagen geleden zei Kanye namelijk nog dat hij hoopte op een verzoening met Kim. “Ik heb nog geen scheidingspapieren gezien. We zijn nog niet gescheiden. Dat is geen grap”, aldus de rapper. “Mijn kinderen willen dat hun ouders bij elkaar blijven. Ik wil ook dat we samen zijn.”

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer